Starters hbo Business IT & Management opgelet!

Je bent jong, net afgestudeerd en de wereld ligt aan je voeten. Zo wordt het je althans voorgeschoteld op de hogescholen van Nederland. Dat klopt voor een deel ook wel, want je hebt tenslotte een goede opleiding genoten en middels je stage heb je ook al wat praktische ervaring opgedaan. Maar dan nog kan het moeilijk zijn om een juiste keuze te maken op het gebied van beroepskeuze. 

 

- Welke job wil ik gaan uitvoeren en hoe ziet dat er dan uit in de dagelijkse praktijk?

- Welke branches spreken mij en wat zijn de verschillen zoal?

- Welke job of welk bedrijf biedt mij voldoende carrièreperspectief en waar kan ik zoveel mogelijk groeien?

 

Allemaal vragen die je als pas afgestudeerde of young professional vast wel eens door het hoofd geschoten zijn. Met tientallen vacaturesites zie je soms door de bomen het bos niet meer en al helemaal niet als je kijkt naar het moeras aan functietitels. De één nog mooier dan de andere. In dat geval kan het raadzaam zijn om eens met iemand uit de markt te praten, de arbeidsmarkt wel te verstaan. Iemand die een goed beeld heeft van de mogelijkheden bij verschillende werkgevers en in verschillende branches. Je kunt daarom eens vrijblijvend met een recruiter praten. 

 

Bij infinites gaan wij graag het gesprek met je aan, zodat ook jij een beter beeld krijgt bij wat jouw mogelijkheden kunnen zijn in de markt en wat strategische carrièrekeuzes kunnen zijn. Wij inventariseren aan de hand van een persoonlijke kennismaking jouw wensen en ambities. We spreken met jou af hoe we het één en ander gaan aanpakken en welke concrete vacatures er momenteel al spelen binnen het netwerk. Deze bespreken we met je en we gaan kijken of er een mogelijke match is. Zo niet, dan kunnen we er voor kiezen om de markt actief te benaderen vanuit jouw persoon. Hierbij gaan we gericht op zoek naar de mogelijkheden die passen in het kader dat we samen geschetst hebben. Op die manier gaan we als het ware samenwerken, zodat jij uiteindelijk op de juiste plek terechtkomt.

 

Interesse om het gesprek eens aan te gaan? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

5 maart 2018