• *

What we do

Recruitment van de Business Analyst. Dat is wat wij doen. Business Analisten binnen Finance, IT en Supply Chain. Organisaties verzamelen meer en meer data en willen meer dan ooit vooruit kunnen kijken, automatiseren en optimaliseren. Dat is precies waar de Business Analyst om de hoek komt kijken.

 

Wij hebben bewust gekozen voor de combinatie tussen Finance, IT en Supply Chain, omdat de wereldwijde en 24/7 economie van tegenwoordig vraagt om wendbare organisaties die altijd en overal kunnen leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is het belangrijk om informatie vanuit alle hoeken van een organisatie te kunnen halen en dus ook om afdelingsoverschrijdende samenwerking. Daar heb je professionals voor nodig die analytisch vermogen bezitten, die zaken vanuit meerdere invalshoeken kunnen bekijken (helikopterview) en vooral kunnen verbinden. 

  • *

Doing business based on trust…

Transparent

Transparant in onze werkwijze. Open en eerlijk met elkaar communiceren. Eerlijkheid is namelijk het allerbelangrijkste.

Relieve

Vrij vertaald “ontzorgen”. Houd jezelf bezig met je core business, wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Unique

Unieke professionals en unieke kansen in de (arbeids)markt identificeren, dat is onze kernkwaliteit.

Strategic

Business partner, meedenken met strategisch personeelsbeleid en strategische carrièrekeuzes voor de professional.

Traits

Persoonskenmerken. Die zijn vaak belangrijker dan de harde skills. "Hire personality and train skill", de culturele fit maakt het verschil op de lange termijn.

Why work with us

Wij kennen de 60% van de beroepsbevolking die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Het zijn individuen die het verschil maken in het tackelen van uitdagingen zoals globalisering, digitalisering en (over)regulering. Daarnaast zijn kennis en vaardigheden twee dingen, maar de match tussen het individu en de cultuur van een bedrijf is wat telt op de lange termijn.

 

Bent u (op zoek naar) een Finance, IT of Supply Chain professional? Vul dan hieronder het contactformulier (met uw vraag) in, of stuur een CV naar info@infinites.nl.

*

Ook benieuwd welke vissen er in onze vijver zwemmen? Neem dan contact op voor een kennismaking.

*