• ''Als je met beide benen op de grond blijft staan, dan kom je niet ver.''
    ''Als je met beide benen op de grond blijft staan, dan kom je niet ver.''

Professionals

Recruitment van de Business Analyst. Dat is wat wij doen. Dit doen wij binnen Finance, IT en Supply Chain. De steeds verdergaande digitalisering en procesmatige aanpak van bedrijven om klaar te zijn voor de toekomst vergt namelijk verregaande samenwerking tussen deze afdelingen.

 

Het snijvlak tussen Finance en IT bijvoorbeeld is ontzettend dun geworden. Maar denk ook aan een (deel)vakgebied als Supply Chain Finance wat is ontstaan. En niet te vergeten Supply Chain en IT, wat steeds dichter naar elkaar toe kruipt. Dát is precies de reden dat wij ons niet beperken tot één vakgebied, maar juist de overlap tussen deze vakgebieden (h)erkennen en professionals bemiddelen die in de business staan en afdelingen kunnen verbinden. 

 

Dus, ben jij toe aan je volgende stap als Financial Business Analyst, Supply Chain Business Analyst of IT Business Analyst, laat dan je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op om eens te sparren over jouw carrière, wij brengen de mogelijkheden bij één van onze opdrachtgevers graag voor je in kaart!

 

Wellicht leuk om te weten: wij doen alleen zaken met internationale bedrijven die iets produceren, verhandelen of vervoeren.

*